Bestellen & Betalen

Ja, Onlinewonen maakt gebruik van een beveiligde verbinding voor de gegevens met betrekking tot betaling en je gegevens worden gecodeerd opgeslagen. Je hoeft dus geen angst te hebben dat je gegevens door derde gelezen kunnen worden. Daarnaast word je beschermd door de wet van kopen op afstand en heb je 14 dagen bedenktijd.

Je ontvangt na betaling direct een orderbevestiging via de jouw opgegeven mail. Zodra de bestelling is afgerond of gereed voor levering dan ontvang je direct je factuur in de mail.

Bij Onlinewonen kunt u betalen via: Ideal, CreditCard, Apple Pay, en voor onze zuiderburen met Bankcontact.

Bezorgen

De desbetreffende bezorgdienst of wij van het Onlinewonen team nemen contact met je op, om eventueel een nieuwe afspraak in te plannen. Soms kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht maar hier word je van op de hoogte gebracht.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice, dit kan via de e-mail Info@onlinewonen.com of telefonisch op 0251-237681.

Ja, wij bezorgen en leveren tegen betaling ook in België. Echter doen wij niet aan IC Leveringen waar de BTW verlegd wordt dit omdat ons systeem dat niet machtig is.

Dit hangt af van de bezorg opties, behang wordn ten alle tijden verzonden met PostNL, hier ontvang je vanuit PostNL een Track&Trace code voor. Door deze code hoef je niet de gehele dag thuis te blijven en kan je precies zien hoe laat de bezorger komt. Voor de vloeren gaat dit net even anders, je kan zelf een bezorgdatum kiezen. Echter krijg je van ons binnen enkele dagen een tijdsspanne en zullen wij ten alle tijden een half uur van te voren contact met je opnemen. Ben je na de gemaakte afspraak afwezig zullen wij extra kosten in rekening brengen.

De levertijd verschilt per artikel, dit staat goed aangegeven bij de specificaties van het desbetreffende artikel.

Voor Nederland Laminaat, Ondervloeren, Plinten en profielen & Deurmatten tot € 500,00 = € 50 bezorgkosten Accessoires en behang tot € 75,00 = € 6,95 bezorgkosten Voor België Laminaat, Ondervloeren, Plinten en profielen & Deurmatten tot € 1000,00 = € 75 bezorgkosten Accessoires en behang tot € 75,00 = € 6,95 bezorgkosten

Dit hangt af van de bezorgdienst die wij inschakelen, u wordt op de hoogte gesteld wie of wat de bestelling gaat leveren.

Garantie

Naast de wettelijke garantie heb je ook fabrieksgarantie op alle producten. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De duur van de fabrieksgarantie is afhankelijk van het product en wordt vermeld op de productdetail pagina. De aangeboden fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten. De wettelijke garantie duurt voort zolang de consument in alle redelijkheid een deugdelijk product mag verwachten.

Klacht

Wij lossen dit graag samen op, u kunt contact opnemen met onze klanten service. Dit kan via de e-mail naar info@onlinewonen.com of telefonisch naar 0251-237681

Product & Informatie

Wij hebben een plinten calculator ter beschikking voor het uitrekenen van plinten, deze handige tool staat aangegeven bij de gewenste plint. Tip: Meet alle wanden waar een plint wordt geplaatst, tel dit allemaal bij elkaar op en tel daar 3 meter extra bij op i.v.m. snijverlies. Deel het dan door de verkoopeenheid (vaak 2.40) en rond dit af naar boven.

Wij hebben een mooie calculator ter beschikking, deze handige tool staat aangegeven bij de gewenste ondervloer vloer. Tip: Maak een tekening van de desbetreffende ruimtes die je wilt leggen. Maak de ruimte in rechte vlakken en meet de lengte en de breedte van de ruimte (m2 = lengte x breedte) vermenigvuldig de ondervloer altijd keer 1,06 (= 6% snijvervlies)

Wij hebben een mooie calculator ter beschikking, deze handige tool staat aangegeven bij de gewenste vloer. Tip: Maak een tekening van de desbetreffende ruimtes die je wilt leggen. Maak de ruimte in rechte vlakken en meet de lengte en de breedte van de ruimte (m2 = lengte x breedte) vermenigvuldig de rechte vloeren altijd keer 1,06 (= 6% snijvervlies) en visgraatmotief altijd keer 1,10 (=10% snijverlies).

U kunt contact opnemen met de klantenservice, dit kan zowel telefonisch op 0251- 237681 of per email naar Info@onlinewonen.com

Wij hebben een mooie showroom ter beschikking in Heemskerk. U kunt deze vinden op de Jan van Scorelstraat 28, 1961EZ te Heemskerk. Wij ontvangen u graag in onze showroom, echter vragen wij wel om een afspraak te maken, dit kan via de mail info@onlinewonen.com of telefonisch op 0251-237681

Nee, wij leveren geen stalen.

Retourneren

Je kan de terugbetaling ontvangen tussen de 3 en de 5 werkdagen.

Dit kan, neem voor wijzigingen contact op met de klantenservice.

Onlinewonen.com hanteert een retourtermijn van 30 (!) dagen na levering. Ongeopende en onbeschadigde pakken laminaat mogen retour. Aangebroken pakken laminaat, plinten, ondervloer en toebehoren vallen niet onder de retourservice en vallen onder het herroepingsrecht.

Dit hangt af van het gekozen product, neem voor vragen contact op met info@onlinewonen.com

Over ons

Over ons bedrijf

Contact

Alle contactinformatie

Verzending

Hoe wij verzenden

FAQ

Veel gestelde vragen

Mijn account
Maak een account aan of login met je bestaande account
Verzending

Hoe verzenden wij

FAQ

Veel gestelde vragwen

Mijn account

Maak een account aan of login met je bestaande account

0