Bezoek onze Oktober Woonmaand Showroom!

Nieuwe bij ons in de showroom: een volledig ingerichte kamer met producten van Onlinewonen! De Oktober Woonmaand is de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen en je interieur een herfstige upgrade te geven. De showkamer geeft een goed beeld van hoe onze producten tot zijn recht komen in jouw interieur. In deze blog bespreken we welke producten er in de showkamer te bewonderen zijn. Alle producten zijn te vinden in onze showroom of online te bestellen op de website!

Warme, herfstachtige inrichting

Onze showkamer is ontworpen met een zorgvuldig samengestelde kleurenpalet van zandtinten, rood, oranje en cognac. Zandtinten bieden een rustige, neutrale basis, terwijl rood en oranje voor een energieboost zorgen. Cognac voegt een luxe uitstraling toe die de ruimte echt afmaakt. Deze kleuren combineren perfect met de materialen en accessoires die we hebben gekozen voor de showkamer. 

Hoogwaardige vloer en vloerbedekking

We beginnen bij de basis van de showroom: de ondergrond. De vloer van de showroom bestaat uit een laminaatvloer van het merk Ambiant: Ambiant Primaro beige eiken laminaat vloer. Deze vloer heeft een realistische houtlook, maar met de voordelen van laminaat: onderhoudsvriendelijk, duurzaam en geschikt voor drukke huishoudens. De vloer heeft een dikte van 7 millimeter en is extra scherp geprijsd. De Ambiant Primaro vloer is in de sale van €19,95 per €16,95 per m2! Dankzij de vierzijdige V-groef komt het lichte, robuuste patroon mooi tot zijn recht en voegt het direct sfeer toe aan je interieur.

Om meer warmte en textuur te creëren, hebben we een vloerkleed Slam van Brinker Carpets toegevoegd. Daarnaast zorgt het vloerkleed ook voor extra comfort en zorgt het voor een gezellige sfeer. Vloerkleed Slam is een laagpolig vloerkleed dat gemaakt is van 100% hennep. Hierdoor voelt het heerlijk zacht aan je voeten. 

Functionele wanddecoratie

Naast de visuele impact van de kleur- en materiaalkeuzes, hebben we ook aandacht besteed aan de akoestiek in de ruimte. Daarom hebben we gekozen voor Ambiant Silentlines akoestische wandpanelen. Deze wandpaneel in de kleur walnoot, helpen om het geluid in de kamer te dempen, wat bijdraagt aan een rustige, serene sfeer. Ze passen perfect bij het moderne design van de showkamer en zorgen tegelijkertijd voor een verbeterde geluidskwaliteit.

Het behang van AS Creation Ethnic Origin 37176-1 maakt de ruimte compleet. Met zijn subtiele patronen en texturen voegt het behang diepte en warmte toe aan de muren. Dit behang is een perfecte manier om je interieur een luxueuze en verfijnde uitstraling te geven zonder te veel op de voorgrond te treden. 

Woonaccessoires die het verschil maken

Om het interieur in de showkamer af te maken hebben we karakteristieke accessoires toegevoegd. We hebben gekozen voor de Riverdale Ferro wand klok, een ware blikvanger met zijn stijlvolle en chique uitstraling. Deze klok past perfect bij de rest van de inrichting en geeft de ruimte een unieke uitstraling. De kussens van Dutch Decor in warme herfstkleuren zoals oranje en cognac zorgen voor extra comfort en brengen kleur in de ruimte. Ze zijn de perfecte manier om je bank of stoel een nieuwe look te geven.

Om de sfeer helemaal compleet te maken, hebben we Riverdale Boutique Geurstokjes Forest & Patchouli 40ml zwart geurstokjes toegevoegd. Deze geurstokjes zijn niet alleen stijlvol, maar verspreiden ook een subtiele geur die je woning een gezellige en uitnodigende geur geeft. Zo creëer je de perfecte ambiance voor een ontspannen avond thuis. 

Bezoek onze showroom of neem contact op

Wil je onze producten zelf ervaren in de showroom? Kom dan langs tijdens de Oktober Woonmaand en bekijk onze hoogwaardige en sfeervolle producten. Onze showroom is te vinden op Lijnbaan 36 in Heemskerk. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00.

Ons enthousiaste team staat klaar om je rond te leiden en je alles te vertellen over de producten en materialen die we hebben gebruikt. Heb je vragen of wil je alvast meer weten? Neem dan contact met ons op via 0251-237681 of stuur een e-mail naar [email protected] of vraag uw offerte aan!