Snel navigeren naar:

Bestellen en betalen

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een leverdatum af te spreken. Als uw pakket wordt verzonden via PostNL, ontvangt u een track en trace code via e-mail. Op die manier kunt u uw bestelling gemakkelijk volgen en weet u precies wanneer u het kunt verwachten. Bij vragen of voor meer informatie staan wij altijd voor u klaar.

Onze levertijd varieert per product en locatie. Over het algemeen streven we ernaar om bestellingen binnen enkele werkdagen te leveren. Voor meer specifieke informatie kun je onze leveringspagina raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.

Ontdek de verschillende bezorgopties die we bieden, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past:

  1. Bezorging: Laat je bestelling gemakkelijk bij jou thuis bezorgen, zodat je er niet op hoeft te wachten en het rechtstreeks aan je deur wordt afgeleverd.

  2. PostNL: Kies voor de betrouwbare diensten van PostNL, waarmee we je pakket snel en veilig bij jou thuis bezorgen, voorzien van een handige track & trace code.

  3. Afhalen: Wil je liever zelf je bestelling ophalen? Geen probleem! Kies voor afhalen (op afspraak) in onze winkel en haal je aankoop op wanneer het jou uitkomt.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct per e-mail een orderbevestiging. Controleer ook uw spam-map. In de meest zeldzame gevallen kan de orderbevestiging daar ook terechtkomen. 

Als je jouw bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om aan jouw verzoek te voldoen, afhankelijk van de status van de bestelling.

Heeft u een bestelling geannuleerd? Dan ontvangt u binnen 14 dagen het bedrag terug op uw rekening. 

Heeft u een bestelling geretourneerd? Zodra het retourartikel bij ons in goede orde is aangekomen, maken wij het retourbedrag binnen 14 dagen aan u over op uw rekening.

Bezorgen

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een leverdatum af te spreken. Als uw pakket wordt verzonden via PostNL, ontvangt u een track en trace code via e-mail. Op die manier kunt u uw bestelling gemakkelijk volgen en weet u precies wanneer u het kunt verwachten. Bij vragen of voor meer informatie staan wij altijd voor u klaar.

Graag informeren wij u dat we onze leveringen plannen op de volgende vaste bezorgdatums: woensdag, vrijdag en zaterdag.

Nederland:

PostNL – €8,95 verzendkosten | Vanaf €75 = gratis verzending

Vloeren, ondervloer, plinten en profielen – €50 verzendkosten | Vanaf €500 = gratis verzending

Afhalen – Gratis | Afhalen = Dinsdag t/m vrijdag (Op tijdsafspraak)

België:

PostNL – €9,95 verzendkosten

Vloeren, ondervloer, plinten en profielen – €50 verzendkosten | Vanaf €1000 = gratis verzending

Afhalen – Gratis | Afhaal dag = Dinsdag t/m vrijdag (Op tijdsafspraak)

Bezorgingdienst

Bij onlinewonen willen we jou de best mogelijke verzendervaring bieden. Daarom hebben we onze eigen toegewijde chauffeurs die met liefde en zorg jouw bestelling persoonlijk bij jou thuis afleveren. Standaard wordt je bestelling geleverd tot aan de stoep.

Verzending met PostNL

Bij onlinewonen werken we samen met PostNL om jouw bestellingen snel en veilig bij jou thuis te bezorgen. Voor sommige artikelen gebruiken we PostNL als verzendpartner, waardoor je kunt profiteren van de betrouwbare service die zij bieden.

Hoe werkt de verzending met PostNL?

  1. Track & Trace: Zodra jouw pakket is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace link. Hiermee kun je jouw pakket eenvoudig volgen en precies zien wanneer het zal worden afgeleverd.

  2. Niet thuis? Geen probleem: Als de bezorger je niet thuis treft, zal hij proberen het pakket bij de buren af te leveren. Als dit niet mogelijk is, ontvang je een e-mail met daarop aangegeven wanneer het pakket voor de tweede keer wordt aangeboden.

  3. Afhalen bij een PostNL afhaalpunt: Na een tweede afleverpoging kun je het pakket veilig en gemakkelijk afhalen bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Zo kun je zelf bepalen wanneer het jou het beste uitkomt om jouw bestelling op te halen.

 

 

Indien je niet thuis bent op de afgesproken dag, zal de chauffeur verder rijden en zal de bestelling niet op die dag worden geleverd. Geen zorgen! We zullen direct contact met je opnemen om een nieuwe bezorgdatum af te spreken.

BELANGRIJK: Voor de tweede bezorgpoging wordt een extra vergoeding van €35 in Nederland en €50 in België in rekening gebracht. We raden je daarom aan om de bezorgdatum zorgvuldig te kiezen en ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen op de afgesproken dag. Zo voorkom je onnodige extra kosten en zorgen we ervoor dat je jouw bestelling snel en zonder problemen kunt ontvangen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Garantie

Als consument heb je bij elke aankoop recht op de bescherming van de wettelijke garantiebepalingen. De wettelijke garantie houdt in dat het product moet voldoen aan de verwachtingen die je redelijkerwijs mag hebben. Voor vloeren geldt bovendien een extra fabrieksgarantie. Het feit dat je aanspraak kunt maken op de fabrieksgarantie laat de wettelijke garantie onverlet. Met andere woorden, je behoudt altijd het recht op de wettelijke garantie, ongeacht eventuele aanvullende fabrieksgaranties. Zo kun je met vertrouwen en gemoedsrust genieten van je aankoop, wetende dat je beschermd bent door zowel de wettelijke garantie als eventuele extra garanties van de fabrikant.

Bij ons fungeert je factuur of aankoopbewijs tevens als je garantiebewijs. Het is een handige en eenvoudige manier om je aankoop te registreren voor garantieondersteuning. Als je een account bij ons hebt aangemaakt, hoef je je geen zorgen te maken over het kwijtraken van je factuur, want je kunt deze altijd terugvinden in je bestelgeschiedenis.

Door de voorschriften van de fabrikant op te volgen, kun je vele jaren genieten van je vloer en ben je verzekerd van fabrieksgarantie. Onze selectie omvat enkel gerenommeerde fabrikanten die uitgebreide garanties bieden, mits het product op de juiste wijze wordt verwerkt, gebruikt en onderhouden. De garantieperiodes variëren afhankelijk van het specifieke product en kunnen zelfs levenslang zijn! Voor de exacte garantieduur kun je de productdetails raadplegen en de website van de fabrikant bezoeken. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid op de lange termijn.

Retourneren

We begrijpen dat het artikel mogelijk niet aan je verwachtingen voldoet of dat je per ongeluk het verkeerde artikel hebt besteld. Geen zorgen, want je hebt het recht om het product of de order binnen 14 dagen na levering/afhalen te retourneren. Houd er rekening mee dat artikelen niet geretourneerd kunnen worden als de seal of verpakking is geopend. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld.

Let op: Maatwerk kan niet worden geretourneerd. We willen je erop wijzen dat deze regeling losstaat van het herroepingsrecht. Meer informatie over het herroepingsrecht en het terugsturen van de gehele overeenkomst kun je vinden onder het kopje ‘Herroepingsrecht’.

Bij vragen over het retourneren of specifieke retourinstructies, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en willen ervoor zorgen dat het retourproces duidelijk en soepel verloopt. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang!

Stuur je retourzending naar:
Onlinewonen.com
Lijnbaan 36
1969 NE Heemskerk.

Zorg ervoor dat het pakket goed is verpakt en vermeld duidelijk het retouradres om een vlotte verwerking te garanderen. Bij vragen over je retour, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bij ons is het heel eenvoudig: we houden je op de hoogte. Zodra we jouw retourzending hebben verwerkt, nemen we contact met je op. Op die manier blijf je op de hoogte van de status van je retour. We streven ernaar om je een soepel en transparant retourproces te bieden, en we zullen ervoor zorgen dat je tijdig op de hoogte wordt gebracht.

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een mededeling, zoals een ingevuld modelformulier, dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht. Deze kan worden verstuurd naar: Lijnbaan 36, 1969NE Heemskerk. Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Belangrijk: Maatwerk is uitgesloten van herroeping/retournering.

Wij willen je erop attenderen dat maatwerk speciaal op jouw wensen is afgestemd en daarom niet kan worden herroepen of geretourneerd. We raden je aan om bij het plaatsen van een maatwerkbestelling extra zorgvuldig je keuzes te maken.

Modelformulier 

Gebruik het modelformulier om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Dit is echter niet verplicht, want het herroepingsrecht geldt ook zonder het formulier. Download hier het modelformulier. We staan klaar om je te helpen bij eventuele vragen over herroeping of retournering. Tevredenheid gegarandeerd!

Heb je een vraag voor ons?

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Wij helpen je graag verder!

U kunt onze klantenservice bereiken via [email protected] of bel naar 0251-237 681

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten