Resultaat 1–20 van de 280 resultaten wordt getoond

-15%
 33,95 per m²
-15%
 42,45 per m²
-15%
 31,40 per m²
-15%
 33,95 per m²
-15%
 20,35 per m²
-15%
 42,45 per m²
-15%
 16,95 per m²
-15%
 38,20 per m²
-15%
-15%
-15%
-15%
 33,95 per m²
-15%
 33,95 per m²
-15%
 42,45 per m²
-15%
 42,45 per m²
-15%
 33,95 per m²
-15%
 33,95 per m²
-15%
 42,45 per m²
-15%
 42,45 per m²
-15%
 33,95 per m²

Ontdek welke Ambiant PVC vloer bij jouw stijl past!

Ontdek de diversiteit van de Ambiant PVC vloeren die elke stijl omarmen. Onze collectie omvat een breed scala aan texturen, van de tijdloze tegelstructuur tot het klassieke visgraatpatroon en de warme houtlook. Lees verder om te ontdekken welke van onze diverse stijlen naadloos past bij jouw unieke smaak en interieurvoorkeuren.

Welke stijl Ambiant vloer past bij u?

Onze Ambiant PVC collectie biedt een scala aan verschillende opties, elk met een uniek karakter. We streven ernaar om voor ieder interieur de perfecte vloer te bieden. Onze collectie omvat een diverse range aan PVC vloeren met verschillende texturen: van de klassieke tegelstructuur tot het tijdloze visgraatpatroon en de warme houtlook. Lees hieronder de diverse stijlen die wij aanbieden en ontdek welke stijl het beste bij u past!

Tegelstructuur: Ambiant biedt een prachtige collectie PVC vloeren met een tegelstructuur. Deze vloeren combineren de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van PVC met de klassieke uitstraling van tegels. Met realistische texturen en een breed scala aan kleuropties, kunt u de perfecte tegelvloer vinden die naadloos past bij uw interieur.

Visgraatvloer: De visgraatpatronen van Ambiant PVC vloeren zijn een tijdloze keuze voor een elegante en stijlvolle uitstraling. Of u nu kiest voor een klassiek visgraatpatroon of een eigentijdse variant, deze vloeren voegen een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Met de authentieke houttextuur biedt Ambiant een visgraatvloer die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een unieke tactiele ervaring biedt.

Houtlook: Ambiant staat bekend om haar verbluffend realistische houtlook PVC vloeren. Deze vloeren repliceren de warmte en charme van echt hout, maar bieden tegelijkertijd de voordelen van PVC. Met verschillende houttinten en -structuren kunt u de perfecte houtlook vloer kiezen die past bij uw smaak en de sfeer van uw ruimte. Het resultaat is een vloer die niet alleen prachtig oogt, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Welke verschillende installatiemethoden zijn er?

Bij het kiezen van de juiste vloer is de installatiemethode een belangrijk aspect om rekening mee te houden. De PVC vloeren van Ambiant bieden we verschillende methodes aan:

PVC Click: De Click vloeren worden geïnstalleerd met een handig kliksysteem, waarbij de planken in elkaar klikken zonder dat er lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig zijn. De XL Click vloeren hebben bredere en langere planken in vergelijking met de standaard Click vloeren, waardoor deze geschikt zijn voor ruimtes waar snelheid en gemak bij de installatie belangrijk zijn. Daarnaast geven de brede planken een ruimtelijk gevoel aan uw woon- of slaapkamer. 

PVC Dryback: De Dryback vloeren van Ambiant worden op de traditionele manier verlijmd aan de ondervloer. Deze methode zorgt voor een stabiele en duurzame bevestiging, waardoor de vloer geschikt is voor intensiever gebruik. Daarnaast kunnen Dryback vloeren ook op vloerverwarming worden gelegd. Ze zijn ideaal voor ruimtes waar extra stevigheid en duurzaamheid vereist zijn, zoals commerciële ruimtes of zwaar belopen ruimtes in huis.

Wat zijn de voordelen van een Ambiant PVC vloer?

Ambiant PVC vloeren zijn een uitstekende keuze vanwege hun uitzonderlijke duurzaamheid en stevigheid. Door de hoogwaardige materialen zijn ze bijzonder slijtvast en geschikt voor intensief gebruik in diverse ruimtes. Een bijkomend voordeel van de Ambiant vloeren is het onderhoudsgemak. Met slechts een snelle veegbeurt of het gebruik van een vochtige doek kunt u de vloer moeiteloos schoonmaken, waardoor deze altijd zijn elegante uitstraling behoudt. 

De Ambiant vloeren bieden daarnaast een geluiddempende eigenschap die vooral gewaardeerd wordt in huishoudens waar geluidsreductie belangrijk is. Dit draagt bij aan een kalme en plezierige leefomgeving. De vloeren bootsten op een realistische manier de textuur van hout na, wat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een authentieke tastbare ervaring biedt. PVC is van nature resistent tegen vocht, waardoor Ambiant vloeren uitstekend geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, waar waterbestendigheid een cruciale eigenschap is.